Brandstofverbruik met 5.7L V8 HEMI®: Stadsverkeer 15,7 l/100km, Snelweg 10,7 l/100km, Gecomb. 14,9 l/100km; CO2-uitstoot gecomb.: 352 g/km; CO2-Efficiëntie klasse: G*

Als officiële importeur van Dodge en RAM voertuigen, voert AEC zelf geen terugroepacties door. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door de partners binnen het officiële servicenetwerk van Dodge en RAM. Mocht voor uw voertuig een terugroepactie openstaan, dan kunt u hiervoor uw dichtsbijzijnde geautoriseerde dealer contacteren. Deze dealer heeft de bevoegdheid om de terugroepactie te controleren, wanneer nodig uit te voeren en ook af te sluiten. De fabrikant dekt de kosten voor de reparatie en de onderdelen. Uw dichtstbijzijnde geautoriseerde dealer vindt u met behulp van de AEC-dealerzoekfunctie.

 

HIER SERVICEPARTNER VINDEN

Of er bij de fabrikant sprake is van een openstaande terugroepactie voor uw voertuig kunt u met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN) controleren in het volgende zoekvenster. Voer het volledige VIN-nummer van uw voertuig in het zoekvenster in en klik vervolgens op ‘zoeken’.

De gegevens op deze pagina werden voor het laatst geactualiseerd op: August 04, 2020

(Het chassisnummer, in het kort VIN, vindt u in de koopovereenkomst, op het kenteken, of op het voertuig in de onderste hoek van de voorruit aan de buitenkant aan de kant van de bestuurder.)

Voor Fiat Chrysler Automobiles als fabrikant van Dodge en RAM modellen komt de kwaliteit en veiligheid van de voertuigen uiteraard op de eerste plaats. Door regelmatige controles van alle componenten uit te voeren garandeert de fabrikant dat zowel componenten die met veiligheid te maken hebben als alle andere technische onderdelen van de voertuigen in een perfecte staat verkeren. Als er mogelijke gebreken worden geconstateerd, voert de fabrikant zogenaamde terugroepacties uit om ook in de toekomt een ongestoord rijgenot te kunnen garanderen.

Als AEC treden wij op als geautoriseerde importeur voor voertuigen van de merken Dodge en RAM voor de Europese markt en voor ons komt de veiligheid van onze klanten en hun gezinnen op de eerste plaats. Ons streven is er steeds op gericht betrouwbare voertuigen te leveren met een lange levensduur.

Uw vertrouwen in de merken Dodge en RAM en in onze dienstverlening heeft voor ons de hoogste prioriteit. Ons netwerk van geautoriseerde dealers maakt het mogelijk dat u zich kunt informeren over terugroepacties en eventuele openstaande terugroepacties kunt laten uitvoeren.

Het serviceteam van AEC staat u bij vragen over terugroepacties graag telefonisch op het nummer +49 89 215 46 25 0 of per e-mail via recall@aeceurope.com ter beschikking.


De informatie die u kunt aanvragen op deze website wordt verstrekt door FCA US LLC. AEC neemt geen aansprakelijkheid voor de juistheid en up-to-date zijn van de weergegeven informatie wegens AEC niet de originele uitgever is. De informatie is afkomstig van een externe bron, beheerd door FCA US LLC. Als je een auto hebt gekocht via het AEC netwerk van dealers, kunt u steeds bellen met ons recall support center voor meer informatie betrekkende de recall-status van uw voertuig.


*Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële, specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's is te vinden in de "Richtlijnen voor brandstofverbruik, CO2-uitstoot en stroomverbruik van nieuwe personenauto's", die gratis verkrijgbaar zijn bij alle verkooppunten en bij DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Duitsland, of op www.dat.de.

Colofon Privacyverklaring